sobota 9. března 2013

Maru Kewia & Matěj Síkora

Maru Kewia je mladá dívka z kmene Simapawaiů (Původní Simeričané), která se rozhodla vydat se na vlastní pěst do světa. Na svých cestách potkala nového přítele Matějě Síkoru. Maru je přátelská hodná knihomolka, také pečující a ráda flirtuje.
Maru Kewia is young woman of  Simapawai tribe (Native Simericans), who decided to see the world on her own. On her journey she met new friend Matěj Síkora. Maru is friendly good bookworm, also caring and she likes flirt.

Matěj Síkora - mladý student ze střední Simropy pracoval jako dobrovolník v rozvojových zemích, kde jednou narazil na Maru Kewai. Matěj je ambiciózní, ale rodinně založený vegetarián s geniální myslí a romantickou duší.
Matěj Síkora - young student from central Simrope worked as a volunteer  in developing countries, where he once bumped into Maru Kewia. Matěj is ambicious, but family-oriented vegetarian, with mind of a genius and romantic soul.

Děkuji Hepis za krásné pózy, které vytvořila.
Thanks Hapis for beautiful poses she created.
http://hepissims3.blogspot.cz/
 Použita póza Atlas Mraků od Hepis / Used pose Cloud Atlas by Hepis


 Použita póza Portrét (Titanik) / Used pose Portrait (Titanic) by Hepis

 Použita póza Romeo a Julie od Hepis / Used pose Romeo and Juliet by Hepis
Nafoceno v zahradách Appaolského zámku - http://mickeysims.blogspot.cz/2013/01/appaolsky-zamek-chateau-dappaol-sklep.html
Potřeba Domácí Mazlíčci, Cestovní Horečka, Po Setmění a Showtime, bez neoficiálních downloadů.

Photos were taken in gardens of Chateau d´Appaol - http://mickeysims.blogspot.cz/2013/01/appaolsky-zamek-chateau-dappaol-sklep.html
Required Pets, World Adventures, Late Night and Showtime, no CC.

Žádné komentáře:

Okomentovat