pondělí 26. srpna 2013

Dunhallský palác / Dunhall palace

Pro mě neuvěřitelných 5000 zhlédnutí tohoto blogu! Děkuji vám za jeho navštěvování a jako poděkování tu mám pro vás něco extra - svou celotýdenní práci - Dunhallský palác!

For me it´s unbeliavable 5000 views of this blog! Thank you for its visiting and I have something special for you as a thanks - my week-long work - Dunhall palace!

Šetřila vaše rodina několik generací, aby mohla na stará kolena dožít s vnoučaty v přepychovém paláci? Nebo je váš simík nechutně zazobaný a prostě rád tráví polovinu dne přecházením z jedné strany svého sídla na druhou? Ať už je to jakkoliv a peníze máte odkudkoli, hlavní je, že je máte a tedy si můžete toto sídlo dovolit.
_____________________________________________________________
Were your family saving money for generations to spend they last days with they grandchildren in a luxurious palace? Or is your sim stinking rich and he/she just like to spend a half of day walking from one side of his/her residence to another? However it is and wherever are the money from, the important thing is you have them, so you can afford this palace.
 
Sídlo má celkem 20 pokojů, rozlehlou zahradu připravenou i na děti, obrovský venkovní bazén a parkování pro vaše mazlíčky na čtyřech kolech.
V přízemí je kuchyně, jídelna, prostorný obývací pokoj, knihovna, posilovna, koupelna a krytý bazén.
V patře je místnost pro vaše hobby, ložnice rodičů a dětský pokoj se společnou koupelnou, pokoje pro náctiletého (mladého dospělého) chlapce a dívku se společnou koupelnou a další 2 ložnice, každá s vlastní koupelnou (jedna jako pokoj pro sluhu, druhá pro prarodiče nebo hosty).

The residence has 20 rooms, extensive garden prepared even for children, huge outdoor swimming pool and a parking place for your four-wheeled darlings.
On the groundfloor there is kitchen, dining room, spacious living room, study room, gym, bathroom and indoor swimming pool.
In the first floor there is a room for yours hobbies, parent´s bedroom and childrens´ room with common bathroom, rooms for teen (adult) boy and girl with common bathroom and another 2 bedrooms, each with its own bathroom (one as a servants´ room, the other for grandparents or as a guestroom).
Přízemí / Ground floor
První patro / First floor

Velikost pozemku: 60x60
Cena: 670 897 simoleonů
Potřeba: základní hra, Po Setmění, Cestovní Horeča, Domácí Mazlíčci, Hrátky Osudu, Showtime, Obludárium, Roční Období, Univerzitní Život, Store (zdarma) - set Den Země
Bez neoficiálních downloadů.
Lot size: 60x60
Price: 670 897 simoleons
Required: base game, Latenight, World Adventures, Pets, Generations, Showtime, Supernatural, Seasons, University Life, Store (free) - Earth´s day set
No CC.

2 komentáře:

  1. Je to nádherné sídlo! Povedená celotýdenní práce. Strašně se mi líbí ta hala se schodištěm a krásnám lustrem. A vůbec interiér je velmi pěkný. Veliká pochvala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Toho si nesmírně vážím. Děkuju za pochvalu :)

    OdpovědětVymazat