pátek 26. dubna 2013

Tajemství rodu Dantonů - Díl 9.

Dvě zdravé,krásné děti - William a Moly. Celá rodina se jich nemohla vynadívat, a každý se chtěl o tyto dvě sluníčka starat, dát jim napít z lahve, pohrát si s nimi nebo si je alespoň na chvilku pochovat v náručí. Každý, až na Gordona. Tomu naopak bylo velice nevhod, že u dětí stále někdoje .
Zoom in (real dimensions: 800 x 600)Obrázek
Tento fakt zatím malé nemluvňátka před Gordonem chránil. Začal se cítit bezradně a musel se jít poradit o dalších krocích s Janet. Sešli se ve svém oblíbeném podniku, kde si mohli dopřát dostatek komfortu a přitom mít úplné soukromí. Janet tuto věc pochopitelně slyšela velice nerada.
Zoom in (real dimensions: 800 x 600)Obrázek
"To je zapeklitý problém. Jenže čas běží...ty děti nebudou bezbranné věčně. Teď, když už jsme tak blízko, nemůžeme couvnout."
"Takže jak to uděláme, Janet? Mám tam prostě naběhnout a ..."
"Ne! Musíme být obezřetní, i když nás tlačí čas, a nic neuspěchat. Kdy bude doma nejméně lidí?"
"Zítra večer by měl doma zůstat pouze bratr. Ale od těch harantů se ani nehne. Je moc opartný a starostlivý."
Zoom in (real dimensions: 800 x 600)Obrázek
"Dobrá, pak tedy..."
Janet se na chvíly zamyslela a pak dokončila větu.
"Zítra k vám příjdu a odlákám pozornost tvého bratra, jak jen to bude možné. Ty mezitím vejdeš do dětského pokoje a jedno z dětí zabiješ. Tak bude kruh uzavřen."
Zoom in (real dimensions: 800 x 600)Obrázek
"Jaký kruh?" zeptal se Gordon.
"Magický kruh skládající se z lásky, zrození, zrady a smrti. Jen vykonání tohoto kruhu "života" o zlomí mocné kouzlo, které chrání jabloň života ve vašem skleníku, aby si z ní upír nebo někdo pod upírovou kontrolou utrhl jablko."
S jasnými instrukcemi se rozešli, Gordon domů, Janet se vydala do starého opuštěného sídla na okraji města. Otevřela těžké vchodové dveře, prošla velkou pustou síní plnou prachu a pavučin a zamířila do sklepa.
Zoom in (real dimensions: 800 x 600)Obrázek
"Zítra, má lásko, se konečně po všech těch letech zase shledáme. A tentokrát už spolu budeme na věky věků. Nikdo mi tě už nevezme. Jako bys jen usnul," posteskla si při pohledu na vychladlé schoulené mužské tělo.
"Přísahám, že budeme mít svou pomstu!"
Zoom in (real dimensions: 800 x 600)Obrázek
Přišel další den. Gordon byl celou dobu jako na trní a s blížícím se večerem to bylo čím dál horší.
"Nesmrtelnost, věčný život...a to mrtvé dítě sestru i bratra naprosto zlomí," říkal si, aby se uklidnil a zároveň se přesvědčil, že ho nebude tížit svědomí.
Za okny se začalo smrákat. Do Moonlight Falls přišel večer. Večer jako každý jiný, a přesto bylo ve vzduchu něco zvláštního.
Zoom in (real dimensions: 800 x 600)Obrázek
Ozval se zvonek. Bratt vyšel z dětského pokoje, sešel po schodech dolů a otevřel. Ve dveřích stála Janet...

Žádné komentáře:

Okomentovat