sobota 7. prosince 2013

Starter Brick

Malý domek, trochu v anglickém stylu, jako stvořený pro založení malé rodiny při malých finančních možnostech. Krom dokonalého anglického trávníku zde naleznete v přízemí ložnici, kuchyni s jídelnou, která zároveň plní funkci obývacího pokoje a malou koupelnu. V patře je pak pokojík pro vaši ratolest a případná druhá koupelna, jakmile vám ji vaše finanční možnosti dovolí vybavit potřebným nábytkem.

A small house, built a lettle bit in english style, ideal for setting a small family with small financial posibilities. Except of perfect english lawn you can find on the ground floor bedroom, kitchen with dining room, which is also used as a living room and a small bathroom. In the first floor there is a room for your lovely child and potencial second bathroom, as soon as your financial situation allows you to equipped it.


Velikost pozemku: 20x30
Cena (vybavený): 15 061 simoleonů
Potřeba: Základní hra, Domácí Mazlíčci, Cestovní Horečka, Po Setmění, Hrátky osudu, Povolání Snů, Roční Období, Showtime, Univerzitní život
CC: popínavý břečťan - MTS

Lot size: 20x30
Cost (equipped): 15 061 simoleons
Required: Base game, pets, world adventures, late night, generations, ambitions, seasons, showtime, university life
CC: Creeping Ivy - MTS

1 komentář:

  1. To by se mým sociálním simíkům líbilo..:D Jejich startovní domy jsou většinou jen holé zdi a lednička s postelí.:D Tohle je moc hezký domeček do začátků.

    OdpovědětVymazat